text.skipToContent text.skipToNavigation
 

MENNEKES - AMAXX contactdooscombinaties


Het multitalent voor distributie van energie en data.

“De industrie” is een breed begrip met een grote verscheidenheid aan bedrijfsactiviteiten. Toch is er altijd één constante: de distributie van energie en data is voor elk industrieel bedrijf van het allergrootste belang.


Naast een veilige en flexibele stroomtoevoer op elk punt van het industrieel proces zijn de verbindingen van de interne bedrijfsprocessen via intelligente netwerken van groot belang. Hiervoor biedt MENNEKES de oplossing bij uitstek:


AMAXX® contactdooscombinaties voor stroomtoevoer en indien gewenst, op maat voorzien van netwerk- en automatiseringscomponenten. 


AMAXX® is beschikbaar in ontelbare varianten voor elk toepassingsgebied:

  • AMAXX® combinaties vanaf 1 tot 5 segmenten 
  • AMAXX®S variant: de contactdooscombinatie voor beperkte ruimtes
  • De ophangbare versie met een rug-aan-rug behuizing en voorzien van de nodige contactdozen en beveiligingen. Voorzien van een kettingset 




Industrial Ethernet:

  • Beschermingsgraad IP 44 en IP 67
  • Fysieke scheiding van netwerk- en energiebehuizingen.
  • Complete oplossingen in plaats van individuele installaties.
  • Geschikt voor industrie en veilig in gebruik.


Automation:

  • Beschermingsgraad IP 44 en IP 67
  • Oplossingen voor behuizingen voorbereid op de inbouw van noodstoppen, bedienknoppen, actoren, schakelaars, relais, KNX / EIB of andere elektronische en pneumatische componenten.





Eenvoudig te monteren: 

  1. Naar voor klikbare montagerail. Dit vereenvoudigt het invoeren en aansluiten van dikkere kabels.
  2. Snelle éénmansmontage. Dankzij de buitenliggende bevestigingsboorgaten.
  3. Scharnierend bovendeel. Dit vereenvoudigt de aansluitwerkzaamheden.
  4. Klaar voor gebruik. Alle combinaties zijn aansluitklaar voorbedraad en op elektrische veiligheid en kwaliteit gecontroleerd.


Doorgedreven MENNEKES kwaliteitscontrole: alle AMAXX® combinaties worden uitvoerig getest, gecontroleerd en gecertificeerd. 


 
 

Industrial Ethernet

Automation

 
 
 

Kijkt u ook eens naar deze trainingen die we aanbieden:

  • TRAINING
    28.07.2023
    TIAP-NETWORK
    Ontwerpers, programmeurs, inbedrijfstellers en gebruikers die op zoek zijn naar toepassingen en kennis in verband met netwerktechnologieën in een industriële omgeving.
    Lees verder
  • TRAINING
    25.04.2022
    TIAP-UNIFIED UPDATE
    HMI Unified Comfort Panels update training met TIA Portal Step7 en WinCC Unified
    Lees verder
  • TRAINING
    25.04.2022
    TIAP-SYSTEM
    In deze cursus wordt aandacht geschonken aan de basiskennis van TIA Portal en S7-1200/1500 PLC’s. Tevens gaan we verder verdiepen door middel van programmeren via de standaard programmeertalen en een kennismaking met SCL en het projecteren van een eenvoudige HMI. Deze 3-daagse cursus biedt de mogelijkheid voor ervaren Siemens- en niet-Siemens gebruikers om hun kennis en ervaring efficiënt toe te passen binnen het huidige Siemens SIMATIC systeem. Voor de minder ervaren medewerker adviseren wij de cursus TIAP-BASIS als instap te gebruiken.
    Lees verder
  • TRAINING
    25.04.2022
    TIAP-Service
    Na het volgen van deze module kan de cursist SIMATIC S7-1200, S7-1500, S7-300, S7-400 of ET200 PLC's, PROFIBUS DP en PROFINET opbouwen en aansluiten. Tevens is men in staat om zowel hard- als softwarematige fouten in SIMATIC S7 PLC’s te herkennen en op te lossen.
    Lees verder