Kitten/Assembleren

De inrichting van de logistieke keten bepaalt in belangrijke mate de doorlooptijd. Kitting is een proces waarbij al de artikelen die u nodig heeft voor het assembleren van een machine of schakelkast in één verpakking zitten. Maar ook in MRO-omgeving kan kitting een tijdbesparend effect hebben. Veel weerkerende onderhouds- of herstellingswerkzaamheden vergen steeds dezelfde set aan artikelen. Het samenhouden van deze artikelen voorkomt onder meer dat een bepaalde onderhouds-of herstellingstaak niet kan worden uitgevoerd door één van deze artikelen.

Alle componenten kunnen desgewenst zonder verpakking in de kit verwerkt worden, inclusief subassemblies. Op deze manier reduceert u grote pakken verpakkingsafval en uitpaktijd. Wij stellen uw kit op maat samen als één unit, desgewenst met een specifiek artikel- of projectnummer zodat uw medewerker onmiddellijk aan de slag kan gaan op een efficiënte en duurzame manier.

Maar daar stopt het niet. Breemes gaat nog verder. We maken ons sterk in maatwerk voor de klant : onder de koepel "Value Added Logistics" kan u zelfs bij ons terecht voor "manufacturing service". Duurzaamheid, snelheid en kostenreductie in de logistiek gaan daarmee hand in hand.

Wilt u hierover meer weten? Onze Business Development Manager zal u graag verder informeren.