text.skipToContent text.skipToNavigation
 

nVent CADDY Pyramid dak-gebaseerde draagsystemen


nVent CADDY Pyramid draagsysteem is op een verscheidenheid van dakoppervlakken te monteren oplossing voor het ondersteunen van elektrische en mechanische installaties. Zij bieden een superieure belastbaarheid en verkorten de installatietijd drastisch doordat het trage, zware en arbeidsintensieve methoden voor het ondersteunen van buizen, leidingen, kabelgoten en apparatuur overbodig maakt.


Voordelen van Pyramid
nVent CADDY daksteunen zijn speciaal ontworpen om zware lasten goed te kunnen dragen, om de kans op puntbelasting of het schuren van het dakmembraan te minimaliseren en om chemische compatibiliteit te verzekeren met alles wat op het membraan wordt geplaatst.

Haal projectdeadlines en blijf binnen uw budget terwijl u werk van hoge kwaliteit levert met deze eenvoudig te installeren oplossingen. 


In tegenstelling tot houtblokken zijn Pyramid daksteunen speciaal ontworpen voor toepassingen op daken, gebruik makend van unieke materialen en afwerkingen die dakmembranen beschermen en een superieure bescherming tegen corrosie bieden.
1) Thermisch gegalvaniseerd voor superieure bescherming tegen corrosie
2) UV-gestabiliseerd voor langdurige prestaties
3) Het schuimrubber aan de onderzijde biedt een betere bescherming van dakmembranen
4) Compatibel met de meeste dakoppervlakken, waaronder eenlaagse materialen, asfalt, metaal en spuitschuim






Pyramid en alternatieve oplossingen werden getest bij verschillende belastingen op een drukgevoelige mat. Deze grafiek toont de statische belasting die op het dakmembraan wordt overgebracht. Er zijn twee belangrijke bevindingen uit de test gekomen:
•    Bij een gegeven belasting biedt nVent CADDY Pyramid een superieure lastverdeling in vergelijking met de alternatieven
•    Pyramid dekt een bredere reeks van belastingen dan vele alternatieven

Wil je de grafiek bekijken? Klik hier

De conclusie: Pyramid is een superieur dak-gebaseerd draagsyteem!  

 
 
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Pepperl - Fuchs IO-link
Fabrieken, producten en systemen worden meer en meer genetwerkt. Dit was een belangrijke aansporing tot de vastlegging van de Machine-to-Machine communicatienormen. In recente jaren heeft zich alvast één norm op de markt ingeburgerd: OPC UA.
Lees hier verder
Siemens SENTRON 3KD
De SENTRON 3KD lastschakelaars en 3KF zekeringlastscheiders bieden betrouwbare persoonlijke veiligheid en zorgen voor een hoge systeembeschikbaarheid in de industrie, infrastructuur en gebouwen. De nieuwste versies 3KD en 3KF zijn breed inzetbaar en beschikken over innovatieve functionaliteit om problemen en statussen te melden. Kortom, hoog tijd om over te schakelen!
Lees hier verder