text.skipToContent text.skipToNavigation

Sylvania - De waterdichte IP66 totaaloplossing van Resisto

Resisto, de reeks waterdichte armaturen van Sylvania, blinkt uit in kwaliteit, biedt verbeterd installatiegemak en functionaliteit, en helpt meer energie te besparen.  Met de SylSmart versies kunt u zelfs nóg meer energie besparen, bijvoorbeeld in parkeergarages, werkplaatsen, opslagruimtes en technische ruimtes.


Uitgebreid en divers aanbod

Met meer dan 45 codes is Resisto in vele uitvoeringen verkrijgbaar: met snelconnector of doorvoerbedrading, met MicroWave sensor, DALI-sturing of SylSmart technologie, met kleurtemperatuur 3000K, 4000K en 6500K, in nooduitvoeringen én in HE versies met een lichtopbrengst van 9.700lm.

De Resisto armaturen worden aangeboden in drie lengtes: 600mm, 1200mm en 1500mm, met een water- en stofbestendige slagvaste behuizing en diffusor van polycarbonaat, met IP66-bescherming en een IK08 impactclassificatie.  Resisto heeft een hoog rendement tot 137lm/W, bij een erg lange levensduur van 100.000 uur L70B50.
 

Europese kwaliteit

Resisto werd ontwikkeld in het Sylvania R&D centrum in Erlangen (Duitsland), waar ook diverse uitvoeringen van deze reeks geproduceerd worden. Resisto heeft het ENEC keurmerk en voldoet aan de HACCP-norm voor gebruik in de voedingsindustrie.
 

Extreem installatiegemak

De reeks is ontworpen om u tijd te doen winnen bij de installatie!  Zo is de led module van de Resisto armaturen één geheel met de diffusor zodat de ledchips extra beschermd zijn tegen stof en vocht. De zeer breed verschuifbare plafondbeugels zorgen voor een snellere en makkelijkere montage en aansluiting.


Lichtsturing in al zijn facetten

Voor extra energiebesparingen is Resisto beschikbaar met MicroWave sensor en MicroWave Corridor (gang) sensor, perfect uitgerust voor deze specifieke toepassing.  De MicroWave uitvoeringen kunnen ook als ‘master-slave’ geïnstalleerd worden, waarbij één MicroWave-armatuur twee armaturen zonder sensor aan kan sturen. Het neusje van de zalm zijn uiteraard de Resisto modellen met slimme SylSmart lichtsturingstechnologie voor een maximale controle en energiebesparing.

 
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Pepperl - Fuchs IO-link
Fabrieken, producten en systemen worden meer en meer genetwerkt. Dit was een belangrijke aansporing tot de vastlegging van de Machine-to-Machine communicatienormen. In recente jaren heeft zich alvast één norm op de markt ingeburgerd: OPC UA.
Lees hier verder
Siemens SENTRON 3KD
De SENTRON 3KD lastschakelaars en 3KF zekeringlastscheiders bieden betrouwbare persoonlijke veiligheid en zorgen voor een hoge systeembeschikbaarheid in de industrie, infrastructuur en gebouwen. De nieuwste versies 3KD en 3KF zijn breed inzetbaar en beschikken over innovatieve functionaliteit om problemen en statussen te melden. Kortom, hoog tijd om over te schakelen!
Lees hier verder