Hygiënisch produceren

Hygiënisch produceren.

 

Er zijn weinig industrieën zo veeleisend op vlak van hygiënische vereisten als de levensmiddelen industrie . De vooruitgang in deze sector , de globalisering van de handel maar ook wijzigende voedingsgewoontes stellen nieuwe randvoorwaarden bij het produceren van levensmiddelen.

Niet alleen dienen producenten rekening te houden met een gegarandeerde veiligheid , maar ook de bewijsbaarheid en naspeurbaarheid dienen binnen de volledige keten te worden geborgd .

De Europese wetgeving stelt dat apparatuur hygiënisch moet zijn , maar geeft niet precies aan op welke manier.

Hoe ziet nu een hygiënische omgeving er uit ? Welke materialen mag U gebruiken ?

Hoe is de bekabeling boven de productielijn aangebracht ?  Worden de juiste technieken en materialen toegepast in de installatie en het onderhoud ervan ?

 

Hygiënisch produceren vraagt om bewustzijn en kennis. Het Breemes opleidingscentrum organiseert voor onze F&B klanten “ Hygiënisch bewustzijn in de Maintenance room “ .

 

Breemes kiest voor unieke en innovatieve oplossingen. Wij zijn er van overtuigd dat hygienic  design uw productie proces efficiënter en met minder kans op microbiologische gevaren laat draaien. Met specialistische partners onderscheiden wij ons met op maat gesneden hygienic  design oplossingen waar u succesvoller van wordt. Samen met (alle merken……….) hebben wij de oplossingen voor uw productieproces die volledig voldoen aan de huidige voedselveiligheidseisen.

Interesse?