Eerste Breemes Masterclass

Wij hebben het genoegen om u uit te nodigen op de eerste Breemes Masterclass op 13 juni van 10:00 uur tot 18:00 uur. Tijdens dit high level event zullen enkele prominente leveranciers een uitgebreide update brengen over twee zeer actuele onderwerpen. U krijgt zo als maintenance verantwoordelijke de mogelijkheid om uw kennis in slechts één namiddag weer op peil te brengen.

Omdat wij u graag in een niet alledaagse, technisch uitdagende omgeving verwelkomen, verwachten wij u in de ZOO van Antwerpen. U krijgt de exclusieve mogelijkheid om een backstage-bezoek te brengen aan de technische installaties van deze prachtige dierentuin. De ZOO van Antwerpen is met zijn 176 jaar één van de oudste ter wereld maar op technisch vlak staat hij aan de top.

U kunt kiezen uit de volgende Masterclass-thema's :

• Masterclass 1: Energiebewust en ecologisch produceren
• Masterclass 2: Smart Industry

Aan het eind van de sessie bieden wij u onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid tot netwerken en bespreking van de thema's. Het aantal plaatsen is beperkt. Als u deze interessante Masterclass en het bezoek achter de schermen van de ZOO niet wil missen, schrijft u best meteen in. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met uw toegangsbewijs en het volledige programma.