Eaton productpagina

Eaton introduceert de tweede generatie van de 93E UPS (Uninterruptible Power Supplies).

De Eaton 93E UPS biedt een hoge beschikbaarheid, energie-efficiëntie en een compacte footprint voor geavanceerde stroombeveiliging in kleine en middelgrote datacenters en andere toepassingen tegen een lagere Total Cost of Ownership. De tweede generatie omvat vermogens van 100 tot 200 kVA, met een optionele interne onderhoud bypass-schakelaar voor 100-120 kVA-apparaten. Het assortiment is verkrijgbaar vanaf februari 2019.

De tweede generatie van de 93E UPS-serie is geïntroduceerd als antwoord op de vraag van de industrie naar grote energie-efficiënte om een lagere Total Cost of Ownership mogelijk te maken. De Eaton 93E UPS-en zijn zo ontworpen dat ze praktisch en eenvoudig te gebruiken zijn, terwijl ze een prestatieniveau en de functies bieden die nodig zijn om bedrijfskritische toepassingen te beschermen. De nieuwe UPS-en behoren tot de meest energie-efficiënte in hun klasse, met een efficiëntie tot 96,1% in de dubbele conversiemodus en tot 99,3% in de high-efficiency-modus. Dit vermindert het vermogensverlies en maakt een hoge energiebesparing mogelijk.

"De 93E UPS-serie is ontworpen om praktische en betaalbare stroombeveiliging te bieden voor steeds uitbreidende belastingen en toepassingen", aldus Ingmar de Winter, productmanager PQ bij Eaton. "Met een vermogensbereik van 15 tot 200 kVA en een verbeterde efficiëntie voor de tweede generatie van 100-200 kVA, zal dit een breed publiek aanspreken dat op zoek is naar modernisering van hun elektrische, IT- en datacenterinfrastructuur.

De Eaton 93E UPS omvat verschillende functies waarmee Eaton zich onderscheidt en die ontworpen zijn om de hoogst mogelijke beschikbaarheid voor belangrijke infrastructuren te waarborgen. Deze omvatten:

-          Hot Sync, de gepatenteerde technologie van Eaton voor het delen van de belasting tussen UPS-en om de capaciteit en redundantie te verhogen en tegelijkertijd elk punt van storing, in een parallel werkend UPS-systeem, te elimineren.

-          Advanced Battery Management (ABM), dat intelligent opladen mogelijk maakt om de levensduur van de batterijen te behouden en te verlengen.

-          Eatons Intelligent Power Management (IPM) software, dat wordt gebruikt voor het monitoren en beheren van de UPS als een integraal onderdeel van de energie- en IT-infrastructuur.

-          Meertalig grafisch LCD-display voor snelle en nauwkeurige UPS-statusupdates.

De Eaton 93E UPS heeft een verbeterde compatibiliteit met generatoren en andere kritische apparatuur op hetzelfde netwerk dankzij een actieve Power Factor Correction (PFC) die een ingangs power factor van 0,99 biedt, waardoor de UPS-installatie kosteneffectiever is en dit met een ITHD van minder dan 3% voor de tweede generatie. De 93E UPS bevat tevens geïntegreerde vooraf ontworpen, geteste en geïnstalleerde veiligheidscomponenten voor een veilige installatie en gebruik.

Om meer te ontdekken over de nieuwe Eaton 93E UPS-en, bezoek www.eaton.com/93E